ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
محققان می گویند قندها می تواند بسیار مضرتر از چربی ها باشد. چربی های غذایی برخلاف آنچه فکر می کنیم
_ دستگاه ایمنی بدن را تضعیف می کنند، در نتیجه دفاع بدن را در مقابل میکروب ها و عوامل بیماری زا کاهش می دهند.
_خطر بیماری قلبی را افزایش می دهند.
_تری گلیسیرید خون را بالا می برند.
_کلسترول بد خون و کل کلسترول را افزایش می دهند.
_کلسترول خوب خون را پایین می آورد.
_در جذب کلسیم و منیزیم تداخل ایجاد می کنند.
_در ایجاد استئوپروز( پوکی استخوان) نقش دارند.
_قند خون را بالا می برند، در نتیجه در ابتلا به دیابت موثرند.
_باعث ابتلا به چاقی می شوند.
_ موجب پوسیدگی دندان ها می شوند.
_ بیماری های لثه را بدتر می کنند.
_ترشح اسید معده را افزایش می دهند.
_خطر بیماری های التهابی روده را افزایش می دهند.
_ با کمبود مس در بدن ارتباط دارند .
_احتمال چسبندگی پلاکت های خون به یکدیگر را بالا می برند.
_ با احتمال افزایش فشارخون، ارتباط جدی دارند.
_ بر کار کلیه ها تاثیر نامطلوبی دارند، در نتیجه باعث باقی ماندن مایعات اضافی (ادم) در بدن می شوند.
_ از علل ایجاد آلرژی غذایی هستند.
_ سرعت تشکیل رادیکال های آزاد در خون را افزایش می دهند.
_میزان چربی کبد را افزیش می دهند.
_ با حالاتی مثل افسردگی، سردرد(میگرنی)، اضطراب، اختلال تمرکز و بیش فعالی، خصوصا در کودکان ارتباط دارند و مقدار آدرنالین خون کودکان (مرتبط با اضطراب) را بالا می برند.
_حملات افت قند خون را موجب می شوند.
_غذای اصلی سلول های سرطانی در بدن هستند.
زمان کودکی علاقه ی عجیبی به خوردن قند داشتم
وقتی غذای دلخواهم را درست نمی کردند قند را خرد می کردم و در لای نان می گذاشتم مثل ساندویج می خوردم
شاید به خاطر همین بوده که در کلاس هیچوقت نمی توانستم تمرکز کنم و همه اش حواسم پرت بود
ممنون از حضور فعالتون